Ullas goda rulltårta

Serverar: 8 portioner

Ät sakta och njut!

Ingredienser

  • 4 ägg
  • 2 dl socker
  • 1 dl potatismjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 tsk vaniljsocker
  • Fyllning
  • 75 g margarin
  • 1½ dl florsocker
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 2 msk apelsinmarmelad
  • 1½ - 2 msk kakao
  • ev. 1 äggula
  • Instruktioner

    1. Vispa ägg och socker. 2. Tillsätt pot.mjöl, vaniljsocker och bakpulver. 3. 250 graderUng. 5 minuter i mitten av ugnen. Svalna på plåten. Fyllning: Blanda margarin (ej smält), florsocker, vaniljsocker, apelsinmarmelad, kakao och äggulan. Vänd upp kakan på ett sockrat smörpapper, när den svalnat Bred på fyllningen. Rulla ihop. Smörpapperet kan sitta runt kakan en stund + folie. Lägg i kylskåpet för att "ligga till sig" lite - så att smörkrämen får stelna till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben