Ullas Kesorullar

Jättegoda drinktilltugg! Godast samma dag som man gör dem. Tack Isa-Britt!

Ingredienser

  • 250 gr keso
  • 250 gr margarin/smör
  • 4 dl mjöl
  • 1½ tsk bakpulver
  • ½ tsk salt
  • 2 hg rökt skinka
  • Riven ost
  • Äggvita att pensla med
  • Instruktioner

    1. Arbeta ihop alla ingredienserna. Låt degen stå svalt ca 30 min. Kavla ut till en rektangel.
    2. Hacka skinkan. Lägg skinkan över degen. Strö över riven ost. Rulla ihop degen som en rulltårta. Låt den stå kallt ca 1 tim., så att den stelnar till. Skär degen i ca 1 cm tjocka skivor. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Pensla med äggvita.
    3. 225 grader...mitt i ugnen ca 10 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben