Ingredienser
360 gr. nötfärs (10%)
1 tsk flytande margarin
1½ msk potatismjöl
1 ägg
1 vitlöksklyfta - krossad
½ dl matlagningsgrädde (7%)
1 dl vatten
salt och peppar
1 msk soja
8 skivor rökt skinka
1 dl riven ost 1 tsk flytande margarin
Sås
2 dl vatten
½buljongtärning
1 dl lättmjölk
1½ msk redning
soja, salt och peppar
1 nypa socker
Jättebra recept, hur gott som helst. Ett tips: var försiktig med saltet i köttfärssmeten. Den rökta skinkan,osten och sojan ger ändå mycket smak.
Hoppade över saltet och saltade på maten istället. Men jag hade nog klarat att saltat i smeten. Kryddor är så individuellt, bättre att lägga på när man äter om man är osäker.
Det här var riktigt gott :). Högsta betyg av mej.