Ullas "lätta" bullar a la Viktväktarna

Serverar: 24 portioner

Dessa bullar är goda att äta istället för kakor.

Ingredienser

  • 2½ dl lättmjölk
  • 200 g keso
  • 1 dl sötningsmedel
  • 50 g jäst
  • ½ tsk salt
  • 6-8 dl vetemjöl
  • 1 tsk kardemumma
  • Instruktioner

    Värm lättmjölken. Lös upp jästen i mjölken. Blanda i övriga ingred. Arbeta ihop degen. Jäsa i 30 min. Rulla bullar - blir 24 st. Pensla dem med äggvita. 200 - 250 grader ca 8 min. beroende på ugn.

    Liknande recept

    Kommentarer (3)

    monicadanell 3 oktober 2009

    Hej idag har jag gjort bullarna super goda kommer att göra om dom det blev full pott 5 monica

    karoleen 28 oktober 2009

    Kommer du ihåg hur många poäng varje bulle är?

    mz66 27 maj 2010

    Detta var ett bra recept! Jag tog ingen kardemumma eftersom jag inte gillar det, jag tog lite vaniljsocker istället! Det blev gott! Bra fikabröd till kvällens thé eller kaffe!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben