Ullas Nasigoreng

Serverar: 4-6 portioner

Underbart god risrätt, som doftar curry.

Ingredienser

  • 9 dl luftigt kokt ris
  • 225 g små gröna ärtor
  • 225 g skalade räkor
  • 5 msk olja
  • 2 skalade och finhackade vitlöksklyftor
  • 1 sk salt
  • 6 späda purjolökar - skivade
  • 2 lättvispade ägg
  • japansk soja
  • curry
  • Instruktioner

    1. Koka riset 2. Skala räkorna och låt dem torka på hushållspapper. 3. Lägg ärtorna i en sil och låt vattnet rinna av dem. 4. Hett upp woken. 5. Strimla purjolöken. 6. Vispa upp äggen. 7. Skala och finhacka vitlöksklyftorna. Blanda allt i woken och rör om. Blanda i räkorna sist.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben