Ullas Potatis- och purjolöksmos
Serverar:
4-6 portioner
Mycket gott till stekt och kokt fisk.
Ingredienser
600 g potatis
1 purjolök
2 dl crème fraiche
2 dl mjölk
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
Instruktioner
Skala potatisen. Skär den i mindre bitar. Strimla purjolöken. Blanda alla ingredienserna i en kastrull.
Koka på svag värme i 20 minuter. Blanda allt till mos.
Serveras gärna till stekt eller kokt fisk.
Liknande recept
Ullas festkotletter
5
6-8
1
Ullas goda Kladdepizza
5
8-10
Ullas kladdkaka
5
4-6
1
Ullas kolatårta
6
Ullas kycklingpaj
2.5
4-6
Ullas mammas köttbullar
5
4-5
Ullas Orientaliska köttgryta
5
4
1
Ullas sega Julaknäck
5
1
Ullas Äggakaga från Ekedal
5
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!