Ullas sillröra

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 15 minuter

Gott till sillbordet mm

Ingredienser

  • 1 brk krossade tomater
  • 1 dl majsolja
  • 1 dl socker
  • 2 brk matjessillfileér
  • 1-2 st rödlökar
  • 1 msk grovmalen svartpeppar
  • 2 msk ättikssprit
  • Dill
  • Instruktioner

    1. Häll tomatkrosset genom en sil och låt rinna av till 2 dl återstår. Skär sillen i tärningar samt löken (skall vara 2 dl lök). Finhacka dillen. Blanda allt, tag inte all peppar från början, kan bli för pepprigt då, smaka av och tillsätt ev mer peppar.
    2. Låt stå 2 dygn i kylskåp. Ät och njut av det goda!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben