Ullas Skomakarlåda
Underbart god och enkel att göra. Härstammar från en resturang på västkusten.
Ingredienser
Potatismos, hemmalagad
Ryggbiff eller entrecote
Bacon
Margarin till stekningen
Persilja, klippt
Instruktioner
Gör en god potatismos.
Klipp bacon i små bitar. Knaperstek dem. Stek köttet i baconfettet.
Lägg upp mos och kött på tallrikar. Strö bacon över köttet. Klipp persilja över mosen.
Dekorera gärna med ett vackert salladsblad.
Servera maten upplagt på fat till var och en gäst.
Liknande recept
Ullas festkotletter
5
6-8
1
Ullas goda Kladdepizza
5
8-10
Ullas kladdkaka
5
4-6
1
Ullas kolatårta
6
Ullas kycklingpaj
2.5
4-6
Ullas mammas köttbullar
5
4-5
Ullas Orientaliska köttgryta
5
4
1
Ullas sega Julaknäck
5
1
Ullas Äggakaga från Ekedal
5
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!