Ullas vita Kladdekaka
Serverar:
6-8 portioner
Ljuvlig!!!!!!!!!
Ingredienser
150 g vit choklad
150 g smör
2 dl socker
1 dl vetemjöl
1 tsk vaniljsocker
3 ägg
1 tsk rivet citronskal
Glasyr
2 dl creme fraiche
1/2 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
1 granatäpple (kärnorna)
Instruktioner
Smält choklad och smör i ett vattenbad. Låt det svalna. Blanda i socker, vetemjöl och vaniljsocker. Rör i ägg och citronskal sist.
175 grader i ugnen ca 30 minuter.
Glasyren: Blanda ihop alla ingredienserna - ej granatäpplekärnorna.
När tårtan kallnat, brer man på glasyren och strör granatäpplekärnorna över.
Liknande recept
Ullas festkotletter
5
6-8
1
Ullas goda Kladdepizza
5
8-10
Ullas kladdkaka
5
4-6
1
Ullas kolatårta
6
Ullas kycklingpaj
2.5
4-6
Ullas mammas köttbullar
5
4-5
Ullas Orientaliska köttgryta
5
4
1
Ullas sega Julaknäck
5
1
Ullas Äggakaga från Ekedal
5
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!