Världens snabbaste kaka

Du behöver vare sig ugn eller spis för att baka. Och blandar du ner fiberhavregryn kan du nästan låtsas att kakan är nyttig.

Ingredienser

  • 2 dl Nutella
  • 4 dl havregryn
  • 1 dl pumpafrön
  • Tillbehör
  • 1 msk florsocker
  • Kumquater efter smak
  • Instruktioner

    1. Värm Nutella i mikron och blanda ner gryn och kärnor.
    2. Rör till en jämn smet och bred ut i en 1 liters sockerkaksform, ca 12x20 cm.
    3. Ställ att svalna i ca 1 timme. Skär i trekanter.
    4. Lägg florsocker i en påse.
    5. På picknick: Lägg upp kakorna på ett fat. Pudra över lite florsocker och dekorera med halverade kumquats.

    Liknande recept

    4.4
    30 min
    35
    14

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben