Varm lamm och matvetesallad med päron och mynta

Serverar: 4 portioner

Tid: 25 minuter

En nyttig och väldigt god rätt som bara blir bättre dagen efter.

Ingredienser

  • 2,75 dl Frebaco mathavre
  • 5 dl buljong
  • 300 gram fin lammkorv gärna wurstmaster(10% fett 86 % kött)
  • 300 gram blomkål i små buketter
  • 1 st röd paprika (hackad)
  • 2 st päron i tärningar
  • 100 gram fetaost(jag använder med 10% fett)
  • 250 gram körsbärstomater
  • 1 finhackad chilifrukt, grön
  • Dressing
  • färsk mynta
  • 1 msk dijon
  • 1 msk äppelcidervinärger
  • 1 msk honung
  • salt
  • peppar
  • Instruktioner

    Koka mathavren enligt anvisning men minska något på tiden. Fräs paprika, chilifrukt, korv i slantar och blomkål någon minut. Häll i mathavren och fräs ihop. Tillsätt ost och tomater. Svalna något. Blanda dressingen och häll den över salladen. Njut!

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    4-8
    17

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben