Varm tonfisksmörgås

Serverar: 4 portioner

För den som gillar tonfisk.

Ingredienser

  • 8 skivor franska
  • 185 g tonfisk i olja (1 burk)
  • 2 dl créme fraiche
  • 1 msk senap
  • Citronpeppar
  • 2 tomater i tunna skivor
  • Ost
  • Instruktioner

    1. Blanda tonfisk, créme fraiche, senap och citronpeppar. Låt röran stå och dra ett tag.
    2. Bred röran över brödskivorna, fördela tomatskivorna över och lägg osten på.
    3. Gratinera i 225 grader i ca 5 minuter.

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    4-8
    17

    Kommentarer (1)

    bocuracao 13 januari 2010

    Utmärkt recept! Jag serverade dessa mackor tillsammans med mina egna "Gyllene Brysselkål" och det blev en toppenförrätt!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben