Varm limpa
En riktigt god variant på varm macka.
Ingredienser
1 långfranska, hel inte skivad
Minst 1 hg rökt skinka
1 ask mjukost med skinka
3 dl grädde
Tomater
Riven ost
Instruktioner
Skär av ett tunt lock på brödet och gröp ur den så det blir ett tomt skal.
Blanda inkråmet med rökt skinka i små bitar, mjukosten och den ovispade grädden. Fyll limpan.
Täck med skivade tomater och riven ost.
Gratinera i ugn 150-175 grader, ca 30 minuter tills allt är genomvarmt och osten smält.
Liknande recept
Varm tonfisksmörgås
5
4
1
Varm brie med tomatsallad
4.8
4
5
Varm Smörgåstårta á la Nalle
4.7
2 h
13-16
5
Varm smörgåstårta
4.5
20 min
4-8
17
Tex-Mex gratäng på varm macka
5
40 min
6-10
3
Varm smörgåstårta
2-4
Niclas varma potatissallad
5
15 min
6-8
Varm smörgåstårta
5
30 min
4
Kerstins limpor
3.5
3
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!