Varm morotssallad
Serverar:
4 portioner
Tid:
30 minuter
Perfekt tillbehör till kött och fisk, lika bra varm som kall
Ingredienser
600 g Morötter
3 Rödlökar
1 Grönsaksbuljongtärning
1 msk honung
1 msk persillade
2 dl vatten
1 msk smör
1 msk olja
Instruktioner
Skala morötter och lök.
Skär tunna skivor av morötterna gärna i matberedare.
Skala och skär löken i tunna skivor.
Fräs morötterna och löken i smör och olja på svag värme i ca 5 min.
Rör om då och då.
Tillsätt buljong, honung, persillade samt vatten och koka ihop.
Liknande recept
Varm tonfisksmörgås
5
4
1
Varm brie med tomatsallad
4.8
4
5
Varm Smörgåstårta á la Nalle
4.7
2 h
13-16
5
Varm smörgåstårta
4.5
20 min
4-8
17
Morotssallad
4
10 min
4
1
Tex-Mex gratäng på varm macka
5
40 min
6-10
3
Varm smörgåstårta
2-4
Niclas varma potatissallad
5
15 min
6-8
Varm smörgåstårta
5
30 min
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!