Varm morotssallad

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Perfekt tillbehör till kött och fisk, lika bra varm som kall

Ingredienser

  • 600 g Morötter
  • 3 Rödlökar
  • 1 Grönsaksbuljongtärning
  • 1 msk honung
  • 1 msk persillade
  • 2 dl vatten
  • 1 msk smör
  • 1 msk olja
  • Instruktioner

    1. Skala morötter och lök.
    2. Skär tunna skivor av morötterna gärna i matberedare.
    3. Skala och skär löken i tunna skivor.
    4. Fräs morötterna och löken i smör och olja på svag värme i ca 5 min.
    5. Rör om då och då.
    6. Tillsätt buljong, honung, persillade samt vatten och koka ihop.

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    4-8
    17
    4
    10 min
    4
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben