Varm potatissallad

Serverar: 4 portioner

God sommarmat! med härlig sälta.

Ingredienser

  • 10 små färskpotatis
  • 24 st rädisor
  • 1/2 blomkålshuvud
  • 1/2 zuccini
  • 1/2 aubergin
  • 24 st hela champinjoner
  • Vinägrett
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 1 dl olivolja
  • 4 msk äppelcidervinäger
  • 3 msk honungssenap = (1 1/2 msk dijonsenap, 1 1/2 msk honung)
  • 2 tsk salt
  • Peppar
  • 100 g grönmögelost
  • 1-2 dl basilika, finhackad
  • 2 msk olja
  • Instruktioner

    1. Koka potatisen, rädisor och blomkål och häll i en skål. Stek aubergin, zuccini och svamp och häll bland de övriga grönsakerna. Häll därefter över vinägretten och rör om. Sen smular du över 100 g grönmögelost och blandar ner 1-2 dl finhackad basilika och ringlar över 2 msk olja, sen dags att servera!
    2. Passar bra till grillat kött och en god sallad :-) Smaklig spis!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben