Varma skinkfyllda tunnbrödsrullar

Serverar: 4 portioner

Här ska man bryna lök, paprika, tomat och skinka innan bröden fylls och gratineras.

Ingredienser

  • 8 tunnbröd
  • 250 g Kavli mjukost (valfri)
  • 1 gul lök
  • 1 paprika
  • 2-3 tomater
  • 100 g rökt skinka
  • Oregano
  • 16 skivor ost
  • Instruktioner

    1. Hacka lök, paprika, tomater och skinka. Bryn detta i lite smör i en stekpanna.
    2. Bred mjukost över bröden och fördela röran ovanpå. Strö på lite smulad oregano och lägg på en ostskiva på varje bröd.
    3. Rulla ihop och lägg dem i en smord ugnsform. Lägg på resterande ostskivor.
    4. Gratinera i 200 grader i ca 8-10 minuter.

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    4-8
    17

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben