Använd matberedare. Hacka vitkål i den storlek du vill ha. Häll det i en skål.
Hacka sedan morötterna, häll över i skålen. Sedan fortsätter man med purjolöken och paprikan. Se till att inte matberedaren får arbeta för länge med paprikan, för då blir det bara en gröt.
Blanda ihop dressingen och häll över salladen, blanda om. Håller sig i kylen 1 vecka.
Hallå där! Den här salladen brukar jag också göra fast då utan purjolök och paprika, den är suverän!
peppsi3 augusti 2009
lagade din veckosallad i dag men tog en röd lök i stället
Olise2 december 2009
denna är jättegod. Fick likadant recept från mitt jobb. Perfekt råkostsallad.
annelieberggren26 september 2010
Kanon god sallad som jag ochså brukar göra, jag tar grillad inlagd paprika som ger en så god smak.
Miaria23 september 2011
Åhhhhh den här salladen är så god. Den håller sig faktiskt längre än 1v. Åt det sista utav salladen när det hade gått 14dgr. Vinägern gör ju att det håller sig längre.
5 poäng ifrån mig
//Miaria
Hallå där! Den här salladen brukar jag också göra fast då utan purjolök och paprika, den är suverän!
lagade din veckosallad i dag men tog en röd lök i stället
denna är jättegod. Fick likadant recept från mitt jobb. Perfekt råkostsallad.
Kanon god sallad som jag ochså brukar göra, jag tar grillad inlagd paprika som ger en så god smak.
Åhhhhh den här salladen är så god. Den håller sig faktiskt längre än 1v. Åt det sista utav salladen när det hade gått 14dgr. Vinägern gör ju att det håller sig längre. 5 poäng ifrån mig //Miaria