Veckosallad

Serverar: 10 portioner

Tid: 15 minuter

Perfekt till pajer och många andra maträtter. Otroligt god!

Ingredienser

  • ½ dl socker
  • ¾ dl vinäger
  • 1 dl rapsolja
  • ½ kg vitkål
  • ½ kg morötter
  • 1 liten purjolök
  • 1 röd paprika
  • Instruktioner

    Koka upp socker, vinäger och rapsolja. Skala och riv morötter och vitkål. Hacka purjolök och paprika. Blanda samman och häll över lagen. Förvara i en sluten bunke så håller den väldigt länge, en vecka kan jag gissa på:P Varmt rekommenderad!

    Liknande recept

    4.4
    15 min
    4-6
    5

    Kommentarer (1)

    emaxen 4 april 2013

    en perfekt sallad nu när de vanliga grönsakerna inte smakar något, rekommenderas varmt till alla, jag uteslöt paprika eftersom jag inte tål det. full pott i betyg. trevlig vår kram emaxen.:)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben