Vegansk tomatsoppa
För alla tomatälskare! En krämig soppa med stark karaktär, supersnabb och samtidigt lyxig!
Ingredienser
500 g passerade tomater
2½ dl havregrädde
½ vitlöksklyfta
1-2 msk Findus frysta örter, Provencale
½ gul lök
Salt
Peppar
Olja
Instruktioner
Finhacka löken och pressa vitlöken, fräs den i lite olja tills den är mjuk. Tillsätt de frysta örterna, salt och peppar.
Häll över passerade tomater och havregrädde. Värm försiktigt upp soppan och servera sedan med färskt bröd.
Liknande recept
Tomatsoppa
4
2
Italiensk tomatsoppa med tortellini
4.6
30 min
4-7
10
Tomatsoppa
4.5
40 min
4
1
Vegansk chili no carne
5
3
4
Hannas hallonglas - Fettsnål & vegansk
5
5 h
2
4
Tomatsoppa med bacon och basilika
5
20 min
4
1
Pastaspäckad tomatsoppa
1 h
6-8
Tomatsoppa med chili och aprikoser
45 min
4
Tomatsoppa med pasta och korv
4.7
8
3
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!