Veganska kärleksmums

Saftigare och godare än icke-veganska!

Ingredienser

  • 4,5 dl vetemjöl
  • 2,5 dl socker
  • 1 msk bakpulver
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 4 msk kakao
  • 75 g mjölkfritt smör
  • 1 dl havregrädde
  • 2 dl havremjölk
  • 75 g mjölkfritt smör
  • 2,5 dl florsocker
  • 1 msk kakao
  • 1 msk kallt kaffe
  • kokos
  • Instruktioner

    1. Till botten Smält smöret. Rör ihop mjöl, socker, bakpulver, kakao och vaniljsocker. Vispa med elvisp ner smör, havregrädde och havremjölk. Baka i 175 grader, 15 minuter och låt den sedan svalna.
    2. Till glasyren Smält smöret och blanda ner florsockret, kakao och kaffe. Bre på glasyren på kakan och strö på kokosen.

    Liknande recept

    4.5
    1 h 30 min
    15-30
    5

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben