Veganska jordnötskakor
Oemotståndliga kakor med underbar för-, huvud- och eftersmak!
Ingredienser
13½ dl havregryn
3,25 dl farinsocker
4,25 tsk vaniljsocker
200 g mjölkfritt smör
1,75 dl ljus sirap
200 g mjölkfri blockchoklad
460 g jordnötssmör
Instruktioner
Blanda havregryn, farinsocker, vaniljsocker och sirap. Smält smöret och tillsätt det.
Tryck ut det på en långpanna och grädda i ugnen på 175 grader i 12 minuter. Låt kakan svalna helt.
Smält blockchokladen och blanda den med jordnötssmöret, bre på det på kakan.
Dela kakorna i lagom stora bitar, tänk på att det är en ganska mäktig kaka.
Liknande recept
Jordnötskakor
5
26
1
Jordnötskakor
4
30
2
Amerikanska jordnötskakor
4.6
15-30
8
Vegansk chili no carne
5
3
4
Hannas hallonglas - Fettsnål & vegansk
5
5 h
2
4
Veganska kärleksmums
Vegansk tomatsoppa
Veganska havrebollar
5
Vegansk proteinsmothie med smak av skogsbär och kokos
15 min
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!