Serverar: 6-7 portioner
Tid: 30 minuter
Super- dupergod. Jag har hittat på den själv, tog lite av varje och det frambringade denna ljuvliga vegetariska variant på spagetti och köttfärssås! Mycket lätt att göra dessutom...
Börja med att hacka lök och vitlök. Bryn ett par minuter i en stor gryta eller panna. Tillsätt sedan quornfärsen och stek ca fem minuter. Häll över de krossade tomaterna, majsen, kidneybönorna, de rivna morötterna, paprikan, chilisås, ketchup och resten av kryddorna. Låt puttra fem minuter. Häll sist över matlagningsgrädden och låt puttra ytterligare 10 minuter. Koka spagettin under tiden, sedan är det klart att servera!
Hej! Detta var ett jättegott recept och lättlagat dessutom. Jag äter bara vegetariskt så det är alltid kul att få nya uppslag. Du får 5+++ av mej. MVH//Imminn
Har aldrig förut lyckats med en färssås, men den här blev otroligt god! Stort tack för receptet!