Vegetarisk sillsallad med kapris

Serverar: 4-6 portioner

Vegetariskt alternativ som smakar otroligt likt vanlig sillsallad.

Ingredienser

  • 1 liten burk skivade inlagda rödbetor, á 370 g
  • 2 äpplen
  • ½ gul lök
  • 4 msk kapris
  • 2-3 msk hovmästarsås
  • 1 dl majonnäs
  • 2 kokta ägg
  • Garnering
  • Bladpersilja
  • Instruktioner

    1. Häll av rödbetorna och skär dem i tärningar. Kärna ur och skär äpplena i tärningar. Skala och hacka löken.
    2. Blanda rödbetorna med äpple, lök, kapris och hovmästarsås. Lägg upp i en skål. Spritsa på majonnäsen. Dela äggen i klyftor och lägg på.
    3. Garnera med bladpersilja.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben