Vildgris pastasås

Serverar: 5 portioner

Tid: 20 minuter

Mumsig julsås till pastan eller potatis om man gör såsen tjockare.

Ingredienser

  • 400 g gratinerad julskinka
  • 100 g karl johan svamp (torkad) eller annan svamp
  • 1 stor lök
  • 3 dl färdig ostsås
  • 1 msk viltfond
  • 1 krm lökpulver
  • 1 krm mango och curry krydda
  • 1 krm pizzakrydda
  • 1 krm pastakrydda
  • 1 msk vitlöksdressing
  • 1 msk senap (vanlig)
  • Peppar
  • Salt
  • 100 g riven ost (neutral)
  • Instruktioner

    1. Fräs på fin strimlad skinka, svamp och lök så det får lite färg. Häll på ostsås och alla kryddor, viltfond och senap. Koka upp. Avsluta med riven ost som rör i.
    2. Servera med pasta och ketchup och nån sallad.

    Liknande recept

    4.4
    20 min
    4
    13
    5
    10 min
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben