Vit choklad pannacotta

Serverar: 4 portioner

Tid: 10 minuter

En jättegod och enkel efterrätt

Ingredienser

  • 3 dl grädde
  • 100 g vit choklad
  • 1 gelatinblad
  • Instruktioner

    1. Lägg gelatinbladet i blöt. Väm upp grädden men låt inte koka. När grädden är varm bryt ned bitar av chokladen i grädden. Rör om tills all choklad har smält. Tillsätt gelatinbladet och rör om tills det har löst upp sig. Häll upp i portionsglas och ställ i kylen ca 5 timmar. Toppa med frukt ex jordgubbar och björnbär.
    2. Det går bra att dubbla satsen, men lägg då i ett extra gelatinblad, annars stelnar det inte ordentligt.
    3. Lycka Till!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Unna dig en Panna Cotta!
    Enkelt, fantastiskt gott och variationsmöjligheter i det oändliga. Pan...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben