Smält smöret och blanda ned kexsmulorna. Fördela i 8 muffinsformar, ta gärna dubbla formar så blir det stadigare.
Tryck ihop smulblandningen så det blir en kakbotten i varje form.
Hetta upp ½ dl grädde i en kastrull. Bryt sönder chokladen, ta kastrullen från värmen och rör ned chokladen i grädden.
Rör tills det smält. Låt svalna helt.
Vispa under tiden resten av grädden och vänd ihop med den smälta chokladen.
Fyll muffinsformarna med chokladgrädde och ställ dem kallt till servering, gärna i frysen i minst 30 minuter.
Jag har provat detta receptet från Skånemejerierna för nått år sedan och måste säga att det var alldeles för mäktigt för min smak absolut inte en favorit.
Jag har provat detta receptet från Skånemejerierna för nått år sedan och måste säga att det var alldeles för mäktigt för min smak absolut inte en favorit.