Vit glögg

Ingredienser

  • Cirka 1 liter
  • 1 fl torrt, vitt vin
  • 1 1/2-2 dl vit baksirap
  • 2 bitar pomeransskal
  • 1 bit torkad ingefära
  • 2 bitar hel kanel
  • 8 kryddnejlikor
  • 10 cl gin (kan uteslutas)
  • Instruktioner

    Värm vinet fingervarmt. Häll i sirapen och kryddorna. Låt stå svalt 1 dygn. Sila. Tillsätt eventuellt gin. Värm.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Doften av jul eller ?måsten? av jul!?
    När det är som allra mörkast och ruggigast ute kommerjulen med alla...

    Egen glögg
    Nu är det äntligen glöggtider! För oss icke-kaffedrickare är nog glögg...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben