Vit julsallad

Serverar: 4 portioner

En väl avvägd blandning med enkla ingredienser - krispig favoritsallad.

Ingredienser

  • 1 klyfta vitkål, ca 200 g
  • Marinad
  • 2 msk strösocker
  • 2 msk vitvinsvinäger
  • Sallad
  • 2 dl Arla Köket turkisk meze matyoghurt
  • Salt
  • Peppar
  • ½ dl russin, gärna gula
  • ½ dl hackade valnötter
  • Instruktioner

    1. Strimla vitkålen fint.
    2. Blanda den med socker och vinäger och låt marinera några timmar eller över natten.
    3. Häll av marinaden och blanda kålen med yoghurt. Smaka av med salt och peppar och rör ner russin och nötter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben