Hacka chokladen. Koka upp grädden och ta kastrullen från plattan.
Rör ner chokladen och limen och blanda till en smet.
Låt stå i en halvtimme. Rör tryffeln blank och slät. Täck över och ställ i kylskåp i ungefär en timme.
Forma små kulor av tryffeln och rulla dem i florsockret blandat med vaniljsockret.
Lägg över dem i små fina formar av typ, småkaksformar.
Har gjort dem, dubbel sats, men hur vi än försöker blir smeten bara jättekladdig och stelnar inte. Vad ska man göra?
bubba8020 december 2010
Oj! Vet verkligen inte vad som gått snett? Har själv gjort efter detta recept i flera år o det har alltid gått bra. Hoppas det löste sig iaf o att du får en God Jul:)
Har gjort dem, dubbel sats, men hur vi än försöker blir smeten bara jättekladdig och stelnar inte. Vad ska man göra?
Oj! Vet verkligen inte vad som gått snett? Har själv gjort efter detta recept i flera år o det har alltid gått bra. Hoppas det löste sig iaf o att du får en God Jul:)