Vit sangria med äpple, nejlika och kanel
Serverar:
1 portioner
Fräscht, syrligt!
Ingredienser
75 cl Vitt vin
1 Äpple
1 Citron
2 Lime
½ dl Strösocker
3 Kryddnejlika
1 Kanelstång, 5 cm
33 cl Fruktsoda, sprite eller 7-up
Iskuber
Instruktioner
Skölj och skär frukten i medelstora bitar. Frukten behöver inte skalas.
Häll upp vinet i stor kanna eller skål. Tillsätt frukten. Ställ i kylskåp i cirka 1 timme, så smakernas dras ut ur frukten.
Tillsätt soda och is strax före servering. Smaka av. Mängd soda avgör styrka.
Liknande recept
Sangria (röd bål) med nejlikor och kanel
5
5
2
Vit tryffel med smak av äpple och kanel
25
Havremuffins med äpple och kanel
9
2
Muffins med äpple och kanel
5
6
Dinkellimpa med äpple och kanel
1
Smulkaka med äpple och kanel
1
Smulpaj med äpple, havregryn och kanel
3.8
25 min
2-4
4
Vit chokladtryffel med kanel och lime
15 min
30
Äpple och morotsmuffins med kanel
4
8-10
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!