Vita kladdmuffins.

Serverar: 10 portioner

Går inte att sluta äta trots att dom är ganska mäktiga. Härligt goda, speciellt om man tar dom lite halvfrysta.

Ingredienser

  • 100 g smält margarin
  • 2 ägg
  • 2.5 dl socker
  • 1 msk vaniljsocker
  • 2.5 dl mjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • Frosting
  • ca 3 dl florsocker
  • 8 msk rumstempererat smör
  • 1 tsk vaniljsocker
  • En skvätt rumstempererad mjölk
  • Instruktioner

    1. Vispa samman allt, klicka ut smeten i ganska stora muffinsformar, grädda 200 grader i ca 12-15 minuter. Låt svalna.
    2. Vispa ihop frostingen, helst i någon slags matberedare är lättast så man får bort alla smör klumpar. Bred på frostingen över alla muffinsar.
    3. Kan behöva dubbla frostingreceptet, beronde på muffinsstorlekarna.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    monicadanell 10 maj 2008

    Vita kladdmuffins måste jag prova i helgen jag tror att det blir en 5 det låterså när jag läser ditt recept ska baka dom

    marie79 19 maj 2008

    Fryser du in dom med frostingen på ? Glad om någon kan svara snart. Hur länge håller dom i frysen ? Håller på att baka till dopet =)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben