vita risbräck

Tid: 15 minuter

Gott att sitta och mumsa på i juldagarna. Lätt att göra

Ingredienser

  • 200 g vitblockchoklad
  • 3 dl rostat ris(ris puffar)
  • 1 dl russin
  • Instruktioner

    1. Hacka chokladen och smält den i mikron eller över ett vatten bad. Blanda ner rispuffar och russin i den smälta chokladen.
    2. Bred ut smeten på bakplåtspapper och låt den stelna.
    3. Skär sedan risbräcken i bitar.
    4. Välj själv hur du vill ha dem stora små treangelformade eller retangulärea.
    5. Ställ i kylen och ta fram när ni ska äta.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    misimurf 8 december 2007

    Smarrigt godis som är enkelt och går snabbt att göra

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben