Vitchoklad dajm kaka

Serverar: 8 portioner

Tid: 1 timme

Mmmmmmmm.

Ingredienser

  • Till en långpanna
  • 4 ägg
  • 4 dl socker
  • 200 g smält smör
  • 3 dl vetemjöl
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 2 krm salt
  • 8 msk kakao
  • Topping
  • 3 dubbel dajm
  • 2 vita chokladkakor
  • Instruktioner

    Vispa ägg och socker, tillsätt resten och blanda till en slät smet. Grädda i ugnen på 175 grader. tills den är lagon kladdig, man får hålla den under uppsikt! När kakan är klar strö över hackad dajm medans den är varm. Riv sedan den vita chokladen över! Låt svalna och dela i rutor. Klart! Perfekt att ha i frysen. Kanske lite jorgubbar till på midsommar?

    Liknande recept

    4.4
    30 min
    35
    14
    4.7
    30 min
    20-30
    6

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben