Vitkål med bacon och vinägrett
Serverar:
4 portioner
Tid:
10 minuter
Lättlagad vardagsrätt
Ingredienser
½ vitkålshuvud
140 g bacon, strimlad
1 msk gräslök, finhackad
Vinägrett
3 msk äppelcidervinäger
6 msk olivolja
Salt
Peppar
Instruktioner
Skär vitkålen i 4 klyftor, koka den i lättsaltat vatten ca 10 min tills den är al dente. Häll av vattnet, låt rinna av.
Knaperstek bacon och vispa ihop vinägretten.
Lägg kålen på tallrik, strössla över bacon, gräslök och vinägrett
Liknande recept
Blomkålssoppa med bacon
4
2
Spagettigratäng med bacon
3.8
20 min
4
4
Pastasås med bacon och kräftstjärtar
4.2
15 min
4
3
Ugnspannkaka med bacon och äpplen
4.9
50 min
4
4
Ugnspannkaka med bacon
5
40 min
4
2
Ugnspannkaka med spenat, ädelost och bacon
4
40 min
4-6
2
Wook med kyckling, bacon och pasta
4.4
4
10
Ostfylld frukostkorv med bacon.
4.8
15 min
4
10
Crème fraiche paprika/chili bacon och spaghetti
4.7
4
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!