Vitlökssås med crème fraiche

Serverar: 3 portioner

Tid: 10 minuter

God snabbtillverkad sås som passar utmärkt till alla kötträtter, grillat, pasta och till bakad potatis.

Ingredienser

  • 3 dl crème fraiche
  • 2 vitlöksklyftor eller 1 tsk färdigkrossad vitlök
  • 1 msk valnötsolja
  • 1 ½ msk dadelolja
  • 1 msk flytande honung
  • 1 tsk persillade krydda
  • Salt
  • Peppar
  • 1 krm kajennpeppar (starkare önskemål)
  • Instruktioner

    Vispa upp crème fraichen så den blir lite lösare i konsistensen. Tillsätt övriga ingredienser och rör runt. Låt stå i kyl helst 30 minuter innan servering. Passar utmärkt till alla grill-, kött- och kycklingrätter samt pasta och bakad potatis.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben