Whiskykyckling (Avancerad)

Serverar: 4 portioner

Lite matigare och om möjligt ännu godare.....

Ingredienser

  • 1 grillad kyckling
  • 1 paket bacon
  • 1 röd paprika
  • 1 liten rödlök
  • 1/2 - 2 dl Whisky
  • 3 dl grädde
  • salt och grov svartpeppar
  • riven Permesanost
  • marinerade vitlöksklyftor
  • Instruktioner

    1. Ett inte alltför kalorisnålt recept kanske, men mycket gott. Whiskyn ger en härlig smak på kycklingen.
    2. Bena ur kycklingen och dela upp köttet i mindre bitar. Stek baconet så det blir härligt knaprigt. Tag det ur pannan, spar fettet. Hacka rödlök och paprika i inte allt för små bitar. Stek det i "baconspadet". Lägg i kycklingköttet. Häll på whisky och grädde. Låt puttra ca 7-8 min. Lägg i baconet som du delat i mindre bitar. Smaka av med salt och peppar. Servera med nykokt, helst färsk pasta, toppa med permesan och några marinerade vitlöksklyftor.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben