White Christmas cups

Serverar: 24 portioner

Engelskt julgodis med torkad tropisk frukt, mandel, rispuffar och vit choklad.

Ingredienser

  • Ca 1 1/2 dl hackad mandel
  • 400 g vit choklad, hackad
  • Ca 1 1/2 dl vispgrädde
  • 200 g torkad tropisk frukt
  • 2 1/2 dl mini marshmallows
  • 3 dl rispuffar
  • Instruktioner

    1. Smält choklad och grädde på svag värme. Rör om då och då så att chokladsmeten blir slät. Låt kallna i 10 minuter.
    2. Blanda i hackad mandel och frukt, rispuffar och mini marshmallows. Om du inte kan få tag på mini marshmallows så klipp vanliga i små bitar. Rör om så allt blandas väl.
    3. Klicka ut i småbrödsformar eller ischokladsformar. Ställ kallt att stelna.
    4. Ät och njut.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben