Wok med kyckling och avokado

Serverar: 1 portioner

Tid: 30 minuter

Man kan skippa keson och använda något krämigare istället, kanske kesella, turkisk yoghurt eller crème fraiche.

Ingredienser

  • 250 g grönsaksblandning för wokning
  • 100 g kycklingbröstfilé utan skinn
  • ½ dl Keso 1½ %, mini
  • ½ avokado
  • Instruktioner

    1. Tina wokgrönsakerna, tärna avokadon. Tärna kycklingen, vänd i t ex grillkrydda och stek upp. Häll av i en skål eller putta upp mot kanterna
    2. Woka grönsakerna några minuter i en het wokpanna. Blanda in kycklingen. Krydda med t ex citronpeppar, salt och peppar.
    3. Ta av pannan från värmen och låt svalna något. Vänd ner avokadon. Tillsätt keso innan servering.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben