Wrap med tonfisk och kikärtor

Serverar: 4 portioner

Bra hälsomat

Ingredienser

  • 1 burk tonfisk 200 g
  • 1 burk kikärtor 400 g (kikärtor 240 g)
  • 2 dl creme fraiche Paprika & Chili eller Sweetchili
  • 1 krm salt och/eller pastakrydda
  • 4 stora tortillabröd
  • Blandad sallad, ca 150 g
  • Rödlöksringar
  • Instruktioner

    1. Låt tonfisk och kikärtor rinna av. Grovmosa kikärtorna och blanda med tonfisk och creme fraiche. Smaksätt med salt och eventuellt pastakrydda. Bred ut röran på tortillabröden, lägg på en del av salladen och lök och rulla ihop. Servera resten av salladen till.
    2. Receptet skulle kunna varieras i det oändliga med olika smaker och tillbehör. Vill man så kan man byta ut de vanliga tortillabröden mot fullkornstortillas.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben