Wrap med vegetarisk skagenröra

Serverar: 4 portioner

En vegetarisk skagenröra? Jajemen, och supergod är den! Fyllningen är perfekt även till en bakad potatis. Röran håller i ca 3 dagar i kylen. Tofun går förstås att byta ut mot samma mängd räkor eller kräftstjärtar.

Ingredienser

  • 4 tortillabröd
  • 4 salladsblad
  • 30 g rucola
  • ½ gurka, i tunna skivor
  • Skagenröra
  • 270 g grovriven fast tofu
  • 2 dl yoghurt, 10%
  • 1 dl majonnäs
  • 1 burk tångkaviar, ca 75 g
  • 1 äpple, fintärnat
  • 1 liten rödlök, finhackad
  • 1 dl hackad dill
  • 1 citron, finrivet skal
  • 1 msk pressad citronsaft
  • ½ tsk riven vitlök
  • Servering
  • Eventuellt ½ citron i klyftor
  • Instruktioner

    1. Blanda alla ingredienser till skagenröran. Spara halva burken tångkaviar att klicka på.
    2. Lägg ut tortillabröden och lägg på sallad, rucola och gurka. Klicka på röran och tångkaviar och rulla ihop bröden.
    3. Servera eventuellt med en citronklyfta.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben