Bakad potatis med skagenröra

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme

Jättegod skagenröra med matyoghurt.

Ingredienser

  • 4 st bakpotatisar
  • 200 g räkor
  • 3-4 msk rödlök
  • 4 msk lättmajonnäs
  • 6 msk matyoghurt
  • dill
  • citronklyftor
  • Instruktioner

    1. Skrubba och skär ett kryss på potatisen. Lägg dem i en långpanna och sätt in i ugnen, 250 grader, i ca 50 minuter eller tills potatisen är genommjuk.
    2. Skala och grovhacka räkorna. Hacka rödlöken fint. Blanda ihop majonnäs och matyoghurt, rör ner räkor och rödlök och lite klippt dill.
    3. När potatisen är klar, servera med skagenröran, citronklyfta och en god grönsallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    CabbageWhite 22 juni 2010

    Hur många kalorier är det i denna, ungefärligt?

    camillaf14 22 juni 2010

    Jag har faktiskt inte en aning, men det är ju inte många ingredienser med kalorier i så det känns som en ganska "smal" rätt.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben