Tvätta potatisen och skär kryss med en kniv. Baka i 225 grader ca 1 timma. Tryck från sidorna så att potatisen öppnar sig.
Röran: häll av vattnet på tonfisken. Hacka lök, kapris och gurka och blanda det med tonfisk, senap, gräddfil, majonnäs, salt och peppar. Servera röran till den varma potatisen
Jättegott!! Mums!! Jag är så glad att jag har kvar till matlåda imorgon.
bjuranna29 april 2009
Glömde skriva att jag även har beräknat hur många viktväktarpoints den innehåller. Om man använder lättmajonnäs och en normalstor bakpotatis blir det 6,5 points/portion.
HannaNina30 juli 2010
Supergott och enkelt att göra. Detta recept kommer jag att använda fler gånger.
Jättegott!! Mums!! Jag är så glad att jag har kvar till matlåda imorgon.
Glömde skriva att jag även har beräknat hur många viktväktarpoints den innehåller. Om man använder lättmajonnäs och en normalstor bakpotatis blir det 6,5 points/portion.
Supergott och enkelt att göra. Detta recept kommer jag att använda fler gånger.