Bakad potatis med tonfiskeröra

Serverar: 4 portioner

Gott, smalt och enkelt att göra

Ingredienser

  • 1 kg potatis
  • 300 g tonfisk i vatten ( 1 burk = 150 g)
  • 100 gram röd lök
  • 2 msk kapris
  • 1 dl smörgåsgurka
  • 2 msk senap
  • 2 dl gräddfil
  • 2 msk majonnäs
  • salt
  • peppar
  • Instruktioner

    1. Tvätta potatisen och skär kryss med en kniv. Baka i 225 grader ca 1 timma. Tryck från sidorna så att potatisen öppnar sig.
    2. Röran: häll av vattnet på tonfisken. Hacka lök, kapris och gurka och blanda det med tonfisk, senap, gräddfil, majonnäs, salt och peppar. Servera röran till den varma potatisen

    Liknande recept

    Kommentarer (3)

    bjuranna 29 april 2009

    Jättegott!! Mums!! Jag är så glad att jag har kvar till matlåda imorgon.

    bjuranna 29 april 2009

    Glömde skriva att jag även har beräknat hur många viktväktarpoints den innehåller. Om man använder lättmajonnäs och en normalstor bakpotatis blir det 6,5 points/portion.

    HannaNina 30 juli 2010

    Supergott och enkelt att göra. Detta recept kommer jag att använda fler gånger.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben