Bakad potatis med crabfish- och kesoröra

Serverar: 1 portioner

Dagens lunch var ingen liten färskpotatis utan en stor knöl som jag bakade i ugnen i ca 60 minuter och sedan serverade med en röra på crabfish, keso och stenbitsrom!

Ingredienser

  • 1 bakpotatis
  • 2 crabfishpinnar
  • 1 msk stenbitsrom
  • 1 msk hackad rödlök
  • 1 dl keso naturell
  • 1 msk lätt crème fraiche
  • 1 msk pressad citron
  • Lite citronpeppar
  • 1 msk hackad dill
  • Instruktioner

    Baka potatisen i den vanliga ugnen (225 grader) ca en timme eller i en mikro i ca 10 minuter. Blanda ihop ingredienserna till röran och låt den gärna stå i kylen en stund Skär ett kryss i mitten av potatisen och kläm lite på den så lite av innehållet kommer upp. Servera med crabfish- och kesoröran och givetvis tomater

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    cissgott 14 oktober 2014

    Detta var jättegott!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben