Wraps med grön ärthummus och kyckling

Serverar: 4 portioner

Wraps är den ultimata utflyktsmaten. Vik en hedersplats för dessa supergoda paket i packningen och ge er ut.

Ingredienser

  • 4 stora tortillabröd
  • ½ grillad kyckling
  • 1 romansallatshuvud
  • 1 knippe rädisor
  • 1 msk rostade solroskärnor
  • Flingsalt
  • Mald svartpeppar
  • Grön ärthummus
  • 250 g färska eller fysta gröna ärtor
  • 2 stirmlade salladslökar
  • 1 tsk mald koriander
  • 2 msk rostade solroskärnor
  • 2 msk oatly mat
  • Salt
  • Mald svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Plocka köttet från kycklingen. Skölj och torka salladen. Skiva rädisorna.
    2. Gör hummusen genom att förvälla ärterna 2-3 minuter. Häll av i sil och spola i kallt vatten. Mixa i mixer eller med stavmixer med övriga ingredienser.
    3. Lägg några salladsblad i mitten på varje tortillabröd. Fördela kycklingkött och rädisor över. Strö på flingsalt och svartpeppar.
    4. Klicka på ärthummusen och vik upp en "botten" över nedersta delen av fyllningen. Vik in båda sidorna i omlott. Toppa med solroskärnor. Vira in wrapsen i folie.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben