Wraps med kyckling och coleslaw

Serverar: 8 portioner

mums

Ingredienser

  • Tunnbröd
  • smör
  • Kyckling i bitar färdiggrillad eller stekt
  • Coleslaw med majs (8 wraps)
  • 1/4 vitkålshuvud
  • 3 morötter
  • 1 1/2 dl majskorn på burk
  • 2 dl gräddfil
  • 2 msk Lättmajonnäs
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Coleslaw Riv vitkålen och morötterna. Lägg dem i ett durkslag och slå kokande vatten över grönsakerna så att de mjuknar något. Blanda ihop med majs, gräddfil och majonnäs. Smaka av med salt och peppar.
    2. Bred ett lager margarin på tunnbrödet. Lägg på bitar av kyckling. Klicka på coleslaw och rulla ihop.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben