Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Förhandsgranska recept

  • Smulpajen 23 maj 2008

    Jag tycker man ska kunna förhandsgranska recepten innan man lägger i dem. Då kan man rätta eventuella fel. Någon mer som tycker som jag??

    PS: Tack till dig som godkände mitt senaste recept. Det var verkligen snabbt jobbat! 1 min(Y)(Y)

  • marwis 2 juni 2008

    Det är väl bara att skrolla upp från början och läsa igenom innan du skickar iväg det?

  • zudette 2 juni 2008

    Tycker det är en bra idé med förhandgranskning! (Y) Det är först när man ser det som det ska se ut som man upptäcker ev stavfel och annat... Jag har ändrat flera av mina recept sedan jag lagt ut dem eftersom jag i efterhand sett små, men ack så förargliga , galenheter....:@

  • zonale 2 juni 2008

    Precis som Marvis påpekar så är det bra att läsa igenom sitt recept innan det sparas. Det går också bra att rätta ev fel efter att det är sparat genom att redigera receptet. Finns en ruta Redigera recept uppe till höger i receptet.:)

  • SDMaya 2 juni 2008

    (Y) Hade varit toppen med förhandsgranskning.
    Men en sak är konstig, jag får aldrig mail längre när ett recept är sparat eller kommenterat eller når jag lagt in dem... visst är det skumt!
    /SDMaya

  • Wombat04 2 juni 2008

    Jag har ett tips till er som skickar tillbaka recept som ni har ändrat i. Ge gärna oss godkännare en liten stänkare i kommentarrutan om att det inte är ett nytt recept, så att vi säkert vet. Då slipper det bli misstag så att receptet inte blir godkänt p g a att det finns andra identiska eller annat tråkigt. Vi raderar bort er kommentar när vi släpper igenom receptet igen. (Y)

  • zonale 2 juni 2008

    Tack för det tipset, Wombat. Enkelt att skriva några ord och utesluta risken för missförstånd.:)

  • Smulpajen 3 juni 2008

    Skrivet av marwis den 2 jun 2008

    Det är väl bara att skrolla upp från början och läsa igenom innan du skickar iväg det?


    Jag skrollar alltid och kollar. Men det är lätt att missa, så jag menar är att det är bra att se hur det ser ut när det väl ligger inne. Det blir en massa merjobb för både oss och dem som ska godkänna om man som nu måste redigera recept i efterhand. Att enkelt ta bort recept själv med en liten soptunneknapp hade också varit bra. Denna funktion finns på en massa ställen på nätet, så varför inte göra det enkelt även här på Matklubben?:)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.