För första gången sedan jag blev medlem här på Matklubben skickade jag igår in ett recept kallat "Mikaels Pustalåda" och som jag ville delta med i den pågående tävlingen om östeuropeisk mat.
Det blev kalla handen! Kommentarsfältet innehöll för många ord, löd beskedet. Jag hade berättat historien bakom detta recept, hur jag först kom i kontakt med det och vem det var som lärde mig att uppskatta det. En historia som jag förstås ville dela med mig av, liksom jag själv väldigt gärna vill veta historien bakom andras recept, i den mån den finns.
Men det gick alltså inte, receptet blev underkänt. Jag är väldigt besviken. Jag är dock glad över att flera stycken "matklubbare" hann spara ner receptet innan det försvann:-) Ni kommer inte att bli besvikna.
Något mer recept från mig blir det inte, det ligger inte för mig att endast skriva "supergott, måste prövas" i kommentarsfältet. För mig är ett kärt recept mer än så.
farmoringer13 september 2008
Så tråkigt då. Jag tyckte din historia var intressant till receptet.
dystraior13 september 2008
Varför inte lägga upp receptet igen, men med en kommentar om att man kan läsa bakgrunden angående receptet på din sida kanske? För att recept som folk sparat, men inte skrivit ut försvinner ur kokboken när det blir underkänt.
farmoringer13 september 2008
Skrivet av dystraior den 13 sep 2008
Varför inte lägga upp receptet igen, men med en kommentar om att man kan läsa bakgrunden angående receptet på din sida kanske? För att recept som folk sparat, men inte skrivit ut försvinner ur kokboken när det blir underkänt.
Så tänkte jag också först men kom sen på att om det finns en historia till varje recept så blir presentationen lång..... Men som nån skrev, nånstans, snabba på och skriv ut receptet medan det finns kvar, för än finns det kvar..
Mellanbellan13 september 2008
Ta nya tag AnkiH och se till att receptet blir godkänt. Jag vill ha det kvar (Y)
Mitt förslag är att du kortar ner din historia lite. Det kanske räcker att den kortas med 2-3 meningar, för att godkännas och då har du ändå fått förmedla den trevliga historien till oss andra. Inte vet jag men godkännarna har kanske en mall att gå efter så de måste ju kunna tala om hur många rader en kommentar får vara som mest. Jag tycker också att det är trevligt med lite personlig historia till.:D
Lilljeppe13 september 2008
Jag ska kolla med matklubben gällande så långa berättelser i kommentaren. Receptet ligger ju inte för makulering utan endast för korrigering om jag förstått det hela rätt. Återkommer så fort jag får tag på någon på matklubben.
piusamadeusmozart13 september 2008
Skulle just skriva ett enlàgg i ònskelàdan eller fòrbàttringsfòrslag vet inte riktgt var men jag ònskar att kàllan fòr receptet redan finns innan man òppnar recepetet och inte bara veta vem som skrivit det. Alla svenska recept fràn tidningar som skrivs in innehàller sà mànga (fòr mig som utlànning) halvfabrikat eller produkter som jag inte kan finna. Jag sòker alltid recept som man gòr fràn grunden sà att sàga. Personliga och pròvade.
Sà kom jag in pà denna tràden med ett sànt fantastiskt recept potatislàskare som jag àr. Och det àr verkligen den typ av recept som àr lite si och sà med plats fòr improvisation. Dessa korvar som fòreslàs hittar jag nog aldrig men med mina kan det sàkert bli lika gott.
Om kommentarsfàltet var fòr kort kan man kanske bli informerad om hur mànga bokstàver man kan skriva eller att skrivytan helt enkelt tar slut.
Jàttefin historia. Lycka till i tàvlingen.
Annras13 september 2008
AnkiH, som Lilljeppe skriver, så är inte ditt recept underkänt, det är tillbakaskickat till dig för att du ska korta ner din kommentar, som före redigering består av 20 rader!
Som dystraior skriver, varför inte lägga texten i din presentation istället, och skriva en liten blänkare om det i receptkommentaren.
tina6213 september 2008
Skrivet av Annper den 13 sep 2008
AnkiH, som Lilljeppe skriver, så är inte ditt recept underkänt, det är tillbakaskickat till dig för att du ska korta ner din kommentar, som före redigering består av 20 rader!
Som dystraior skriver, varför inte lägga texten i din presentation istället, och skriva en liten blänkare om det i receptkommentaren.
(Y)(Y) Jättebra skrivet!
Lilljeppe19 september 2008
Nu har jag fått svar av matklubben. Jag förklarade om historien bakom receptet fanns med i kommentaren. Svaret jag fick var: I kommentaren ska det finnas en kort beskrivning om vad det är för recept. Så tyvärr kan inte historien godkännas som kommentar.
MVH
Lilljeppe
ankianka19 september 2008
Jag vill gärna se ditt recept på pustalåda...:@
irrevirre19 september 2008
Skrivet av ankianka den 19 sep 2008
Jag vill gärna se ditt recept på pustalåda...:@
Jag med!
SDMaya19 september 2008
Me too... kan du inte va gullig och skriva in det igen? :p Please....(L)
Jag skriver mina recept i word innan jag lägger in dem här... har ett antal gånger fått skriva om dem för något har inte klaffat när jag klickat på skicka.
zudette19 september 2008
Ibland tycker jag att små historier och anekdoter om receptet kan ge mer karaktär och intresse för receptet!!!! - Så fram för mer historier tycker jag! Historier som hör till receptet passar ju inte alltid in i presentationen, eller..... :o
Vill inte matklubben ha för mycket text bland oss mat/receptmakares recept så får man väl begränsa antalet bokstäver i kommentaren - men hu vad tråkigt det skulle bli!(N)
/Z, som tidigare råkat ut för ungefär samma grej!!!:@
monac19 september 2008
vill gärna oxå läsa den historien.....sånt är ju halva grejen med många rätter.
Men håller med dig att det suger när receptet av olika anledningar inte blir godkänt,så pass mycket att jag inte skriver in nästan några recept alls.....om jag inte absolut mååååååååste dela med mig av nåttsåklart.:):o
boz196519 september 2008
Skrivet av AnkiH den 13 sep 2008
För första gången sedan jag blev medlem här på Matklubben skickade jag igår in ett recept kallat "Mikaels Pustalåda" och som jag ville delta med i den pågående tävlingen om östeuropeisk mat.
Det blev kalla handen! Kommentarsfältet innehöll för många ord, löd beskedet. Jag hade berättat historien bakom detta recept, hur jag först kom i kontakt med det och vem det var som lärde mig att uppskatta det. En historia som jag förstås ville dela med mig av, liksom jag själv väldigt gärna vill veta historien bakom andras recept, i den mån den finns.
Men det gick alltså inte, receptet blev underkänt. Jag är väldigt besviken. Jag är dock glad över att flera stycken "matklubbare" hann spara ner receptet innan det försvann:-) Ni kommer inte att bli besvikna.
Något mer recept från mig blir det inte, det ligger inte för mig att endast skriva "supergott, måste prövas" i kommentarsfältet. För mig är ett kärt recept mer än så.
Varför inte först lägga upp receptet och sedan kommentera undertill med historien om receptet? Kan funka... :)
kafferasten19 september 2008
Skrivet av AnkiH den 13 sep 2008
För första gången sedan jag blev medlem här på Matklubben skickade jag igår in ett recept kallat "Mikaels Pustalåda" och som jag ville delta med i den pågående tävlingen om östeuropeisk mat.
Det blev kalla handen! Kommentarsfältet innehöll för många ord, löd beskedet. Jag hade berättat historien bakom detta recept, hur jag först kom i kontakt med det och vem det var som lärde mig att uppskatta det. En historia som jag förstås ville dela med mig av, liksom jag själv väldigt gärna vill veta historien bakom andras recept, i den mån den finns.
Men det gick alltså inte, receptet blev underkänt. Jag är väldigt besviken. Jag är dock glad över att flera stycken "matklubbare" hann spara ner receptet innan det försvann:-) Ni kommer inte att bli besvikna.
Något mer recept från mig blir det inte, det ligger inte för mig att endast skriva "supergott, måste prövas" i kommentarsfältet. För mig är ett kärt recept mer än så.
tina6219 september 2008
Skrivet av Lilljeppe den 19 sep 2008
Nu har jag fått svar av matklubben. Jag förklarade om historien bakom receptet fanns med i kommentaren. Svaret jag fick var: I kommentaren ska det finnas en kort beskrivning om vad det är för recept. Så tyvärr kan inte historien godkännas som kommentar.
MVH
Lilljeppe
Nu har ledningen i Matklubben bestämt vad som gäller och då får vi ta det.
Inget med att orda om!
För första gången sedan jag blev medlem här på Matklubben skickade jag igår in ett recept kallat "Mikaels Pustalåda" och som jag ville delta med i den pågående tävlingen om östeuropeisk mat.
Det blev kalla handen! Kommentarsfältet innehöll för många ord, löd beskedet. Jag hade berättat historien bakom detta recept, hur jag först kom i kontakt med det och vem det var som lärde mig att uppskatta det. En historia som jag förstås ville dela med mig av, liksom jag själv väldigt gärna vill veta historien bakom andras recept, i den mån den finns.
Men det gick alltså inte, receptet blev underkänt. Jag är väldigt besviken. Jag är dock glad över att flera stycken "matklubbare" hann spara ner receptet innan det försvann:-) Ni kommer inte att bli besvikna.
Något mer recept från mig blir det inte, det ligger inte för mig att endast skriva "supergott, måste prövas" i kommentarsfältet. För mig är ett kärt recept mer än så.
Så tråkigt då. Jag tyckte din historia var intressant till receptet.
Varför inte lägga upp receptet igen, men med en kommentar om att man kan läsa bakgrunden angående receptet på din sida kanske? För att recept som folk sparat, men inte skrivit ut försvinner ur kokboken när det blir underkänt.
Varför inte lägga upp receptet igen, men med en kommentar om att man kan läsa bakgrunden angående receptet på din sida kanske? För att recept som folk sparat, men inte skrivit ut försvinner ur kokboken när det blir underkänt.
Så tänkte jag också först men kom sen på att om det finns en historia till varje recept så blir presentationen lång..... Men som nån skrev, nånstans, snabba på och skriv ut receptet medan det finns kvar, för än finns det kvar..
Ta nya tag AnkiH och se till att receptet blir godkänt. Jag vill ha det kvar (Y)
Mitt förslag är att du kortar ner din historia lite. Det kanske räcker att den kortas med 2-3 meningar, för att godkännas och då har du ändå fått förmedla den trevliga historien till oss andra. Inte vet jag men godkännarna har kanske en mall att gå efter så de måste ju kunna tala om hur många rader en kommentar får vara som mest. Jag tycker också att det är trevligt med lite personlig historia till.:D
Jag ska kolla med matklubben gällande så långa berättelser i kommentaren. Receptet ligger ju inte för makulering utan endast för korrigering om jag förstått det hela rätt. Återkommer så fort jag får tag på någon på matklubben.
Skulle just skriva ett enlàgg i ònskelàdan eller fòrbàttringsfòrslag vet inte riktgt var men jag ònskar att kàllan fòr receptet redan finns innan man òppnar recepetet och inte bara veta vem som skrivit det. Alla svenska recept fràn tidningar som skrivs in innehàller sà mànga (fòr mig som utlànning) halvfabrikat eller produkter som jag inte kan finna. Jag sòker alltid recept som man gòr fràn grunden sà att sàga. Personliga och pròvade.
Sà kom jag in pà denna tràden med ett sànt fantastiskt recept potatislàskare som jag àr. Och det àr verkligen den typ av recept som àr lite si och sà med plats fòr improvisation. Dessa korvar som fòreslàs hittar jag nog aldrig men med mina kan det sàkert bli lika gott.
Om kommentarsfàltet var fòr kort kan man kanske bli informerad om hur mànga bokstàver man kan skriva eller att skrivytan helt enkelt tar slut.
Jàttefin historia. Lycka till i tàvlingen.
AnkiH, som Lilljeppe skriver, så är inte ditt recept underkänt, det är tillbakaskickat till dig för att du ska korta ner din kommentar, som före redigering består av 20 rader!
Som dystraior skriver, varför inte lägga texten i din presentation istället, och skriva en liten blänkare om det i receptkommentaren.
AnkiH, som Lilljeppe skriver, så är inte ditt recept underkänt, det är tillbakaskickat till dig för att du ska korta ner din kommentar, som före redigering består av 20 rader!
Som dystraior skriver, varför inte lägga texten i din presentation istället, och skriva en liten blänkare om det i receptkommentaren.
(Y)(Y) Jättebra skrivet!
Nu har jag fått svar av matklubben. Jag förklarade om historien bakom receptet fanns med i kommentaren. Svaret jag fick var: I kommentaren ska det finnas en kort beskrivning om vad det är för recept. Så tyvärr kan inte historien godkännas som kommentar.
MVH
Lilljeppe
Jag vill gärna se ditt recept på pustalåda...:@
Jag vill gärna se ditt recept på pustalåda...:@
Jag med!
Me too... kan du inte va gullig och skriva in det igen? :p Please....(L)
Jag skriver mina recept i word innan jag lägger in dem här... har ett antal gånger fått skriva om dem för något har inte klaffat när jag klickat på skicka.
Ibland tycker jag att små historier och anekdoter om receptet kan ge mer karaktär och intresse för receptet!!!! - Så fram för mer historier tycker jag! Historier som hör till receptet passar ju inte alltid in i presentationen, eller..... :o
Vill inte matklubben ha för mycket text bland oss mat/receptmakares recept så får man väl begränsa antalet bokstäver i kommentaren - men hu vad tråkigt det skulle bli!(N)
/Z, som tidigare råkat ut för ungefär samma grej!!!:@
vill gärna oxå läsa den historien.....sånt är ju halva grejen med många rätter.
Men håller med dig att det suger när receptet av olika anledningar inte blir godkänt,så pass mycket att jag inte skriver in nästan några recept alls.....om jag inte absolut mååååååååste dela med mig av nåttsåklart.:):o
För första gången sedan jag blev medlem här på Matklubben skickade jag igår in ett recept kallat "Mikaels Pustalåda" och som jag ville delta med i den pågående tävlingen om östeuropeisk mat.
Det blev kalla handen! Kommentarsfältet innehöll för många ord, löd beskedet. Jag hade berättat historien bakom detta recept, hur jag först kom i kontakt med det och vem det var som lärde mig att uppskatta det. En historia som jag förstås ville dela med mig av, liksom jag själv väldigt gärna vill veta historien bakom andras recept, i den mån den finns.
Men det gick alltså inte, receptet blev underkänt. Jag är väldigt besviken. Jag är dock glad över att flera stycken "matklubbare" hann spara ner receptet innan det försvann:-) Ni kommer inte att bli besvikna.
Något mer recept från mig blir det inte, det ligger inte för mig att endast skriva "supergott, måste prövas" i kommentarsfältet. För mig är ett kärt recept mer än så.
Varför inte först lägga upp receptet och sedan kommentera undertill med historien om receptet? Kan funka... :)
För första gången sedan jag blev medlem här på Matklubben skickade jag igår in ett recept kallat "Mikaels Pustalåda" och som jag ville delta med i den pågående tävlingen om östeuropeisk mat.
Det blev kalla handen! Kommentarsfältet innehöll för många ord, löd beskedet. Jag hade berättat historien bakom detta recept, hur jag först kom i kontakt med det och vem det var som lärde mig att uppskatta det. En historia som jag förstås ville dela med mig av, liksom jag själv väldigt gärna vill veta historien bakom andras recept, i den mån den finns.
Men det gick alltså inte, receptet blev underkänt. Jag är väldigt besviken. Jag är dock glad över att flera stycken "matklubbare" hann spara ner receptet innan det försvann:-) Ni kommer inte att bli besvikna.
Något mer recept från mig blir det inte, det ligger inte för mig att endast skriva "supergott, måste prövas" i kommentarsfältet. För mig är ett kärt recept mer än så.
Nu har jag fått svar av matklubben. Jag förklarade om historien bakom receptet fanns med i kommentaren. Svaret jag fick var: I kommentaren ska det finnas en kort beskrivning om vad det är för recept. Så tyvärr kan inte historien godkännas som kommentar.
MVH
Lilljeppe
Nu har ledningen i Matklubben bestämt vad som gäller och då får vi ta det.
Inget med att orda om!
men oj då......:o
vad var det där????
men oj då......:o
vad var det där????