Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kapun (kastrerad tupp)

  • LaJefa 25 december 2010

    Behöver tips o rüd hur jag ska tillaga denna o även vad jag ska servera till den....PS! Snabba svar...ska ätas idag.

    God Jul önskar jag er alla frün ett soligt och snöfritt Spanien :)

  • The_mama97mia 25 december 2010

    Uj vad svårt, går det inte att följa recept som till kalkon? Fast kapuner är kanske mkt mindre i storlek?

    God Jul och god fortsättning på helgerna från insnöade Mia :)

  • amoz 25 december 2010

    Ja det var ingen lätt nöt att knäcka ( fast att det är jul, hihi ) men kan det inte vara lämpligt att göra en gryta typ "Tupp i vin"?

  • LaJefa 25 december 2010

    Nej ingen gryta...vill ha den helstekt...vill veta vad jag ska fylla den med o vad jag ska pensla den med...samt vad som kan vara gott att servera till. Denna tupp gür endast att fü tag i december münad och är väldigt dyr...sü jag vill göra ngt exklusivt med denna stackars tupp

  • The_mama97mia 25 december 2010

    http://matominnen.blogspot.com/2009/12/kapunen-sa-som-jag-lagade-den.html

    tips här?

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.