Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

"Översättningar"

  • badabim 13 januari 2011

    Skulle kolla upp vad "chiffonade" heter på svenska, googlade och hittade följande:
    "Chiffonade
    Chiffonade är a matlagning teknik i som örtar eller lövrika gröna grönsaker (liksom spenat och basilika) klipps in i långa tunna remsor. Detta är allmänt fulländat, genom att stapla, lämnar, rullande dem stramt, klipp över rullande lämnar därefter med en kor baktalar och att producera fina band.
    Benämna kommer från Franskt språk. Det hjälpmedel ”gjorde av trasor” som ser till, tyg-gillar remsor som resulterar i denna teknik.
    Utsidan anknyter
    Chiffonade
    Detta mat- ochdrink- den släkta artikeln är a stöta. Du kan hjälp Wikipedia by utvidgning det. "

    http://www.worldlingo.com/ma/enwiki/sv/Chiffonade

    Förstått? o_O

  • boz1965 13 januari 2011

    Det kan bli ganska kul med maskinöversättningar. Men Google är väl den sökmotor som är bäst (eller minst dålig beroende på hur man ser det) på den saken. Använder man AltaVista's "BabelFish" kan det däremot bli RIKTIGT komiskt :DD

    ---
    Edit: rättat stavfel

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.