Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

äppelmos utan att skala

  • slisan 5 september 2010

    Förra året gjorde jag en jättebra äppelmos där man inte skalade äpplena. Nu httar jag inte receptet och undrar om det är någon här som har ett recept där man inte behöver skala äpplena. Förutom att det var enkelt och blev gott så fick mosen en så vacker färg!

  • frucaos 5 september 2010

    Jag skalar inte mina äpplen - tror inte att receptet är annorlunda, men jag kör de kokade äpplena med skal och kärnhus genom passersatsen på min matberedare. Ut kommer mos i ena änden och skal och kärnor i den andra - mycket praktiskt och smidigt.

  • berndt39 5 september 2010

    Skrivet av slisan den 5 sep 2010

    Förra året gjorde jag en jättebra äppelmos där man inte skalade äpplena. Nu httar jag inte receptet och undrar om det är någon här som har ett recept där man inte behöver skala äpplena. Förutom att det var enkelt och blev gott så fick mosen en så vacker färg!

    Hej, Ja jag har ett sådant recept du beskriver, det är väldigt enkelt och blir fantastiskt gott.

  • Memelie 5 september 2010

    Jag kör mitt mos med stavmixer, då kan den ju inte göra nått om skalet är med..

  • 123Linnea 6 september 2010

    Jag gör som Frucaos - så smidigt!!

  • sikaal 6 september 2010

    Skrivet av 123Linnea den 6 sep 2010

    Jag gör som Frucaos - så smidigt!!


    Jag gör likadant! Jag gör mos till hela familjen, så med stavmixer hade jag väl att göra "en vecka"! ;) (10 -15 kg mos blir det säkert!)

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.